tisdag 16 oktober 2007

Flygplan med propeller



Flög minsta flygplanet man kan tänka sig idag.. till Dala airport tur och retur. Planet var så litet att om man satt på första raden kunde man kittla piloten i nacken =) Fast fort gick det! Man hann knappt lyfta förrän man skulle landa igen =) Reporter Max var lite nervös.. han gillar inte att flyga så mycket. Men tror han lugnade ner sig när han fick lov att sitta på just den där första raden. Vi följde den "store" hockeymålvakten Eddie Belfour till Dalarna. Förstår inte vad karln ska där och göra. Han är 42 bast, har spelat hockey sen 1987 och i december ska han bli pappa för andra gången.. Vad gör en sådan person i Leksand?? Pengar måste ju finnas och man kan tycka att han kanske snarare borde avsluta karriären i nått kanadensiskt farmarlag i sin hemort el liknande, nära familj och vänner. Men jag antar att det är sådär med dom stora. Dom som går långt och blir bra brinner verkligen för det dom gör å har svårt att lägga av.

I helgen var föräldrarna här uppe igen. Pappa slapp tapetseringen den här gången. Det var istället teater som gällde för hela slanten. Fick ett kryptiskt sms ifrån mamma efter Sound of music föreställningen i fredags där hon likt en galen junkie på jakt efter en sil beordrade mig att googla loss på nån föreställning på lördagen med en titel innehållandes ordet "hett" och i ensemlen skulle skådespelerskan "Carima Lidborg" finnas.. Hört talas om henne någon?? kändes främmande men jag gör ju givetvis som jag blir tillsagd i sådana lägen. Bokade 4 biljetter till tidiga föreställningen.. den sena gick tydligen inte att vänta på.. jag mötte upp för en lunch mitt i stockholms lördagshandel på turiststråket västerlånggatan i gamla stan.

Idag berättade Fredrik J om sina eskapader på löpbandet på gymet. Hans aggressiva gångstil på bandet orsakade vid ett tillfälle sådan friktion under sulorna att hela han blev strömförande och de hörlurar han hade i öronen gav honom en sådan stöt att han flög hastigt bakåt och av maskinen och ner i knäet på den stackaren som satt i roddmaskinen bakom. Eftersom Fredrik landade mjukt var inte hans första tanke att resa på sig utan han satt väl där och pustade ett tag och reflekterade över det som hänt tills roddaren harklade sig lite besvärat och menade att det nog var dags för Fredrik att resa på sig.. strax därefter flyttade Fredrik ifrån göteborg och hit till stockholm.. kanske var likabra det. Tror inte detta påverkat honom rent fysiskt förutom att jag tycker man kan ana en gulaktig ton runt öronen.. så där som det kan bli om man tillexempelvis bränner något i en vit ungsform. Idag har han iallafall lyckats boka två inrikes flygbiljetter till oss i Thailand, där ska det nämligen brännas med flit =) Snart är det resdax, bara 4 veckor kvar!!

1 kommentar:

RoseMarie sa...

Även solen har fläckar