fredag 23 januari 2009

Vart tog solen vägen

Internet är ju värdelöst här. Det går som i vågor hela tiden. Segt. Om man svarar på ett mail och trycker på skicka får man sitta och vänta i 10 minuter innan det går iväg. Fast jag har inte haft någon vidare lust att skriva på ett tag heller faktiskt. Det är en väldigt annorlunda resa det här. Ett team måste ha en tydlig ledare, det är enkel psykologi. När personen som är ämnad att ha den rollen inte förstått att just det är en viktig del i dennes arbetsuppgifter blir allting väldigt förvirrat. I slutändan blir det jävligt svårt att göra ett bra jobb, jag hatar sånt.

När jobbet känns segt är det bra att en vän som är i Los Angeles och pluggar till skådis!! =) Har hängt med Hampus och igår var vi på Beverly Center och shoppade! Det var som en dröm =) Hittade Sephora och gjorde som en flicka bör, handlade MASSOR med roligt smink och helt onödigt smink enbart för dom fina förpackningarnas skull. Fasen va gött!


Idag är det sista träningen före match som vi ska bevaka. Det ska göras inslag både högt och lågt till On Tour, till Sporten lördag, till direktsändningen på söndag, till Sporten söndag, det ska tas klippbilder på diverse spelare för att illustrera studiopratet, ska oxå filma träningen i stort som ska illustrera Pontus "vad-träningen-gick-ut-på-idag" prat. Efter det ska On Tour bandas, klippas, bildsättas, packas och ftp:as hem och så ska inslaget till lördagssporten ska klippas och skickas. Tv-fabriken är i full gång.

1 kommentar:

Håkan Dahl sa...

"bossar" som inget fattar är ingen hit. Jag håller på dig tjejen.
Tröst kan vara att det snöar hemma i Sverige.