söndag 27 januari 2008

Hemåt

Åkte till Lidköping i fredags.. man kunde fortfarande känna besvikelsen över 18-2 resultatet borta mot Edsbyn i onsdags när man korsade stadsgränsen. Tur att det är uppehåll och vila, dom behöver nog det, grabbarna alltså. Förstår inte hur man kan falla igenom så totalt och låta sig förnedras på det viset. Viljan måste väl räcka i åtminstone 45 minuter, eller? Läste i lokaltidningen att dom slagit nytt rekord nu, Villa-Lidköping alltså. Flest insläppta mål i elitserien. Innan toppade dom listan på tidigast insläppta mål i en match, närmare bestämt den borta mot Tillberga och det var ärkeslåssis Fosshaug som petade in bollen efter bara några sekunders spel. Var i Los Angeles då men pratade med pappa i halvtid, han lät optimistisk men dom förlorade den matchen oxå. Vore liiite coolare om dom kunde toppa nån lista av en mer nobel anledning nån gång.. typ elitserietabellen.. men det dröjer nog. Dom som tror sig veta påstår att det är något som fattas i laget, för Villa har på pappret bra spelare. I tidningen skrivs det insändare från folk som spelar bandy på läktarna.. alltså sådana som alltid klagar under pågående match och som ska stå och berätta för alla andra på läktarna HUR man ska spela bandy, eftersom dom anser att grabbarna på planen gör helt fel. Detta sker alltså i underläge, aldrig när deras lag leder. Man kan kalla dom för medgångssupportrar. Just nu är det dom som spottar och fräser mest och menar på att Villa minsann inte ska ha någon inomhusarena, "det är ingen idé för dom är så dåliga"! Sådana såkallade supportrar förstår nog inte att det är just det som "fattas" i laget. Rejält med istid på stor plan, året om... stötta istället!!

Gick myspromenad i solsken med Mallis idag.. längesen man såg solen i det här landet så det var lika bra att passa på. Imorgon är det ju jobb igen efter ledigheten. Undra vad som bjuds i veckan? Tror det blir pk på Råsunda på tisdag, inför Turkiet matchen.

Nu ska jag iväg på filmkväll och måste även kolla sporten 20.00. Har hört ryktas om en levande kalkon som ska limo och gå på röda mattan. Spännande!

bye bye

Inga kommentarer: