måndag 9 juni 2008

4 länder på en dag

Schweiz-Italien-Tyskland-Österrike mellan kl 8 och 15 idag.. bra jobbat! Uppstigning tidigt och avresa mot Salzburg. I München hämtade vi ut vår hyrbilsbuss av märke VW och packade in vårt bagage. Wern fick inte med sig sitt stativ till sin lille kamera. Det hade tydligen hamnat i Stuttgart istället. Tråkigt för Wern som just i detta nu står och filmar Sveriges träning uppe på medialäktaren inne på matcharenan. Svårt att hålla den kameran stadigt utan stödben kan jag säga. Det är ungefär det här perspektivet Wern har att jobba med:


Patrick hade problem med uppkopplingen i mediecentret och till undsättning kom en grupp ifrån datasupport för att hjälpa till. Patrick uttryckte sin tacksamhet och berättade för en av dom hur tryggt det kändes att få hjälp av en japansk kille som ju oftast har stenkoll på allt som har med teknik att göra. Killen vände upp mot Patrick något surare än han hade innan och sa "jag är kines". Patrick försökte släta över det hela och frågade vilken stad i Kina han var ifrån. Visade sig att han är uppvuxen i Wuhan.. en industristad som aldrig sett dagens ljus pga all föroreningssmog som ligger som ett grått täcke över innerstan. Och där jag och Jede bodde vid två tillfällen under damfotbolls-VM förra året. Det var lite svårt att förklara för kineskillen som kontrade med frågan "har du gått där?"


Nytt länkteam i Salzburg, Alex och Tommy.

Maudan blev intervjuad av indonesisk tv idag. Verkar vara populärt i Indonesien, fotboll alltså. Fast efter det här framträdandet är nog Maudan också ganska populär där borta.

Sprang 800 meter med kamera förut i väldigt hög hastighet.. eller alltså så hög hastighet som ett löp med en kamera tillåter... för att hinna få ut början på Sveriges PK i tid före studioprogrammet var slut.. då har man fått motion idag också =)

Inga kommentarer: