söndag 29 juni 2008

Grande Finale

Mamma skickade ett sms förut och påpekade att jag inte bloggat på ett tag. Däremot hyllade hon Olof för hans extremt ambitiösa skrivande och rapporterande. Ska tillägga att Olof skriver mycket snabbare än mig. Eller nä ok, mamma jag var bakis igår. Men det var faktiskt inte mitt fel!!!!! ;-) Vi firade Magnus 30-årsdag i fredags. Med betoning på FIRADE. Middag först och sedan hittade vi ner till baren på nedervåningen på Little Buddha. Konstiga rosa shots bars in på brickor och lamporna var klädda med frans. Olof gillar sånt.

När jag och Maudan sen skulle ta oss hem till Vällingby, ja där hotellet vi bott på sedan i fredags ligger, så hade dom dragit igen grinden in till innegården där parkering och entré finns och låst alla andra dörrar runt om. Kändes ju sådär måste jag säga. Så jag gjorde en Mission Impossible och hasade mig liggandes på rygg under grinden och in på andra sidan. Uppmanade Maudan att göra sig mjuk i knäna och sjunka ner i någon slags limboställning. Jorå, hon kom under hon me. Var väl förväl. Man vill ogärna sova på en trottoar i ute i Farsta.

Nu är det bara att bita ihop. Hålla sig vaken dom sista timmarna före resan hem börjar... Mediacentret på arenan är fullproppat med journalister från hela världen. Tur att man var här tidigt imorse och tog plats. Vi sitter bredvid ett gäng från Indonesien. Stort att dom kommer hit och bevakar ett europamästerskap i fotboll. Annars är ju vågsurfing stort där borta. Varmt är det och fullt med fotbollsfans i HELA stan. Dom tutar och skriker och gapar och är fulla överallt. Skönt att man inte är ett fans en dag som denna. Då hade man varit jävligt spänd. Själv hoppas jag på Spanien. Jag har min orsaker. Men tyvärr får jag inte se matchen därinne på arenan. Vi har bara fått två sittplatser och Mange ska filma matchen. Jag tar mixed zone efteråt.

27 dagar är jobbade och nu är det bara hemresan kvar... har varit superkul, supermycketjobb, superlitesömn och superbrakollegor. Nu väntar 5 veckor semester före OS.. jorå man hinner nog vila ut tills dess... lite solsemester och lite Göteborgskalas å sen 2 veckor inte-göra-någonting, sen Kina i 3 veckor. Härligt!

Inga kommentarer: